Media

My Style Rocks: «Έσπασε» η Ζέτα για το πρόβλημα υγείας – «Είναι σαν να έχω ένα βάρος στο στήθος»

Gossip-tv Team

«Μητέρα σε παιδικό πάρτι» ήταν το κόνσεπτ της πασαρέλας στο σημερινό (6/5) επεισόδιο του My Style Rocks.

Η Ζέτα βρέθηκε μπροστά στους κριτές και είπε: «Θέλω να πω δυο πράγματα. Εγώ όντως αντιμετώπιζα και αντιμετωπίζω κάποια οικογενειακά προβλήματα. Επειδή έχω ακούσει και από τη Δήμητρα και τη Μπι για το ότι αναστενάζω… όταν περνάμε κάτι ψυχολογικό, μας βγαίνει σε ψυχοσωματικό. Συγνώμη αλλά δεν το κάνω επίτηδες, το αντιμετωπίζω», είπε αρχικά η παίκτρια του My Style Rocks.

My style rocks: Η νέα παίκτρια και η συγκίνηση! Η Ζέτα μιλά για μητέρες που μεγαλώνουν μόνες παιδιά

«Και επειδή το περνάω αυτό, θέλω να πω σε κάθε μανούλα εκεί έξω που μεγαλώνει τα παιδάκια της μόνη της… κοιμάται μόνη της, ξυπνάει μόνη της και έχει μέσα σε όλα την ευθύνη και την διαπαιδαγώγησή τους… να πατάνε στα πόδια τους και να βγαίνουν πιο δυνατές από αυτό», συμπλήρωσε φορτισμένη η Ζέτα.

3E3.jpg

«Άσχετα με το ότι γίνεται με τα κορίτσια, για μένα αυτή η εκπομπή είναι ένα σωσίβιο. Θα με βοηθήσει να πατήσω ξανά στα πόδια μου, να βρω τα βήματά μου, γεμίζω τον χρόνο μου και θα βγω πιο δυνατή», εξομολογείται η παίκτρια του My Style Rocks σοκάροντας τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες αλλά και την Κατερίνα Καραβάτου.

«Είναι σαν να έχω ένα βάρος στο στήθος και κάποιες φορές αυτό με χτυπάει στο στομάχι. Το λέω επειδή έχω ακούσει δύο συμπαίκτριές μου να σχολιάζουν ότι αναστενάζω. Δεν το κάνω επίτηδες», τόνισε η Ζέτα στο εορταστικό My Style Rocks.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

Έβελυν Καζαντζόγλου: «Η τηλεόραση είναι το ευχάριστο κομμάτι της ζωής μου»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved